"Édesapám műhelyében megtanultam, hogy a jó minőség és a gyártási határidők betartása a siker titka."


A fa a legősibb építőanyagok egyike. Természetes, környezetbarát nyersanyag, melynek örökérvényű értéke meghatározza termékeink arculatát és piaci megítélését. A kádár szakmában szerzett sokéves tapasztalatom, a hagyományokat őrző technológia és a folyamatos fejlődés korszerű és megbízható minőségű termékportfolió kialakítását tette lehetővé számunkra.

Fő profilunk boroshordók, szauna kádak, virágdézsák gyártása. Gondosan válogatott tölgy-, akác-, szederfából készült termékeink közé tartoznak még stílusos dekorációs tárgyak, ajándéktárgyak, fafaragások és egyéb kiegészítők.

Termékeinket a belföldi piacon kívül Európa számos országába értékesítjük, mely immár a forgalom 80%-át teszi ki. Exportunk elsősorban Ausztria, Hollandia, Németország, Franciaország, Szlovákia felé irányul, de Ausztráliában is megtalálhatók termékeink.

 

 

Amit kínálunk

 

Tartós és megbízható minőség. Eredeti magyar termékeink értéke elsősorban az évtizedes hagyományban valamint a szakképzett munkaerőnek és a személyesen válogatott alapanyagnak köszönhető kiváló minőségben rejlik. A fa kiváló ismerete és megmunkálásának szakértelme pedig nem csupán vonzó és egyedi, hanem időtálló termékek gyártását teszi lehetővé.

Egyénre szabott kivitelezés. A rugalmas terméktervezés és kis sorozatú gyártás lehetővé teszi a viszonteladóktól és vevőktől érkező egyéni méretek és elképzelések kivitelezését a szakmai szempontok szem előtt tartása mellett. Termékeink számos méretben, formában és felülettel kaphatóak.

Rugalmas és pontos rendelésteljesítés. A termékek minőségét és egyedi stílusát a szakma hagyományos eljárásain alapuló kézi munka, a pontos és gyors rendelésteljesítést pedig a fokozatosan integrált modern technológia biztosítja. Az uniós pályázat keretében beszerzett öt-tengelyes CNC portálmarógépünk a gyors, rugalmas méretváltás mellett nagyfokú precizitást biztosít.

Célunk a hazai piac kiszolgálása elsősorban kissorozatú, akár egyénre szabott, prémium termékekkel, valamint pozíciónk megtartása és erősítése a külföldi piacokon.

© 2017 Kertész László. All Rights Reserved. Designed By webcooper

Please publish modules in offcanvas position.