5 TENGELYES CNC MARÓGÉP BESZERZÉSE KERTÉSZ LÁSZLÓ EGYÉNI VÁLLALKOZÓNÁL

 

 

Kertész László móri egyéni vállalkozó 5 tengelyes CNC marógépet vásárolt meg a Széchenyi 2020 program keretében elnyert 19,51 millió forintos támogatás segí­tségével.

 

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.1-14-2014-00242 A támogatás mértéke: 50% A projekt tényleges befejezési dátuma: 2015. 11. 02.

 

 

Vállalkozásunk családi hagyományait folytatva 1983. óta egyéni vállalkozásként működik Móron.

Az elnyert projekt segítségével az öttengelyes CNC megmunkáló központi berendezést elsődlegesen az alábbiak szerint üzemeltetjük.

A termékek gyártása során az alkatrészek elkészítésére, kis szériás termeléshez szükséges új technológiák kialakítására, gazdaságosság növelésére és intenzívebb termékfejlesztés megalapozására. Az elnyert támogatásnak köszönhetően a kihalófélben lévő és jelentős hozzáadott értékkel rendelkező kádár szakmát tovább tudjuk végezni, kiegészítve azokkal az elemekkel, melyek a vállalkozás fejlődéséhez, piaci érvényesüléséhez feltétlenül szükségesek voltak.

Elsődleges célunk a technológiai fejlesztés mellett a versenyképességünk javítása volt, valamint az erőforrásaink hatékony hasznosítása.

A CNC marógépet móri telephelyünkön helyeztük üzembe 2015.11.02.-án, melyet azonnal hasznosításba vettünk, így az üzembe helyezés után azonnal integrálódott a napi működésünkbe.

© 2017 Kertész László. All Rights Reserved. Designed By webcooper

Please publish modules in offcanvas position.