Fürdődézsa, szaunakád, fűthető wellness kád, fa fürdőkád.

 

kerti medence

Akácfából készült kádjaink, dézsáink nem csak a szaunázáshoz merülőkádként, hanem nyári pancsoláshoz, kültéri melegvizes jakuzziként (kerti medence) vagy akár fürdőszobai fürdőkádként is kiválóan használhatók.

fürdődézsa kályha és ülőkefűthető fürdődézsa  kályhaajtó


A beépített fatüzelésű kályha kellemes melegvíz előállítását teszi lehetővé

Természetes alapanyaguknak köszönhetően, páratlan élmény, felüdülés a bennük való fürdőzés.

 

Fürdőkád, fürdődézsa termékeink, akácfa alapanyaguknak köszönhetően jól ellenállnak a párás környezet fakárosító hatásának. Ha szabadban, kerti medenceként helyezzük el, az időjárás viszontagságainak is ellenállók. Kemény felületüknek köszönhetően ütéssel, karcolással nem lehet bennük kárt tenni.

fürdőkád ülőke   merülőkád lépcső   


 

 

A nagyobb kerti fürdődézsákba a ki és beszállást lépcső vagy létra könnyítheti. A kényelmet beépített ülés, kiemelhető háttámla, a kád oldalára szerelhető szappan- vagy pohártartó polc szolgálhatja. fa fürdődézsa lefolyó

Lefolyó és túlfolyó beépítésével a fa fürdőkád kezelése egyszerű, könnyen csatlakoztathatók a szennyvízhálózathoz.

Lábas vagy láb nélküli fürdőkádakat is készítünk. A kádlábakat is akácfából faragjuk. (Belső terekben történő elhelyezésnél a lábbal kialakított változatot ajánljuk.)

ovális fürdődézsaAz ovális kádak kisebb hely és vízigényűek, általában egy vagy két személy részére készülnek. Ezt a típust javasoljuk fürdőszobai használatra is.

kör alakú fürdőkádA kör alakú kádak főleg több személy egyidejű fürdőzését szolgálják. Használatuk vízmelegítő kályha és ülések beépítésével még kellemesebbé tehető.

szaunakádA merülőkádakat szaunák mellé, hideg vizes fürdőzéshez ajánljuk.

zuhanyvödörFalra, vagy plafonra szerelhető zuhanyvödrünk sokak által kedvelt szaunázás utáni hidegvizes fürdőzési kellék. Automata feltöltő rendszere, állandóan készenlétbe helyezi.

mosdószekrény

Mosdószekrényünkkel teljessé teheti a fürdőszoba berendezést, Felső része mosdótálként, alsó ajtóval zárható része pedig szekrényként funkcionál.

kör alakú kád képek-->

ovális kád képek-->

 beépített kád képek-->

© 2017 Kertész László. All Rights Reserved. Designed By webcooper

Please publish modules in offcanvas position.